Fjordsalen (90p) ligger ved restauranten i hovedetasjen, med nydelig fjordutsikt. Fjordsalen kan benyttes sammen med Peisestuen for lukkede selskaper, hvor f.eks. avec/aperitif kan serveres.


Peisestuen (40p) er et lun og rolig salong, hvor du kan trekke deg tilbake med en god kopp kaffe eller en forfriskning fra baren. Utenfor har du en terrasse med flott utsikt.


Sjøstuen (45p) ligger ved restauranten i hovedetasjen. En overbygget terrasse med 40 sitteplasser kan benyttes i kombinasjon til lukkede selskaper.
 


Havestuen (40p) passer like fint for 8 som 40 pers. Lokalet har 4 faste bord for 8-10personer, og kan også benyttes til kokkekurs og vinsmakinger. 


Blå Restaurant (120p) ligger i underetasjen, med direkte utgang til moloen og bryggeområdet. Ved siden av restauranten ligger vår Blå bar.
Blå restaurant har også et fast flygel.


Bryggen (200p) Her sitter du bokstavelig talt med føttene i vannet. Vi har glasstak og varmelamper om du skulle være litt uheldig med været. Egen bar kan vi sette opp i vår Navy Club.
 


Grillterrassen (70p) har utsikt mot fjorden, glasshuset med veteranbåtene og stranden ved kajakk-klubben. Under glasstaket er du sikret mot regn.


Front-terrassen (40p) er terrassen foran restauranten nede med utsikt over havnen. Passer både for et hyggelig selskap, en aperitif eller med noe kaldt å drikke en sval sommerkveld.