Middagservering åpningstider
Ukemeny inngår som middag til gjester som har opphold med pensjon, og serveres også som a`la Carte.
Vi legger til grunn at selskaper velger felles meny (unntak vegetar).
Hvis det er mange i din gruppe som har allergier eller livsstilsvalg som gjør at felles meny ikke passer, tilbyr vi gjerne buffetmeny som gjør det lettere for den enkelte å velge selv, og dessuten vil bidra til lettere gjennomføring av middagen.
Menyene kan bli endret som følge av råvaretilgang og sesong.
Meny fra 22april
Mandag, onsdag og fredag
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Marinerte rødbeter
Servers med Norsk karse, Snøfrisk, reddik, vårløk, proscuitto chips og ramsløkemulsjon.
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Gremolata bakt torsk
Servers med asparges, cherrytomat, purreløk, jordskokkchips, potetpuré og havtornsaus.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Isparfait med karamellsmak
Servers med sjokoladeganache, salte peanøtter og sjokoladecurls.
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Tirsdag, torsdag og lørdag
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Kveite escabeche
Serveres med Haukeli chevre krem, ertespirer, sort rognkjeks, ristet valnøtter, granateple og granateplesirup.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Andebryst sous vide
Serveres med søtpotetkrem, bakt gulrot med honning og karve, syltet stjerneløk, marinert spinat, Norske småpoteter med urter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Allergener: melk, egg, gluten og soya Kr 195
Crème brûlée
Serveres med litchi og bringebærsorbet og hippen.
Allergener: melk, egg, gluten og soya Kr 195
A`la Carte
Ukemenyen tilbys også som a`la Carte
Forretter
Allergener: bløtdyr, skalldyr, melk, fisk, selleri og sulfitt Kr. 235
Pannestekt kamskjell fra Frøya
Serveres med fennikel, appelsin, reddik, persille olje og kremet hvitvinssaus.
Allergener: bløtdyr, skalldyr, melk, fisk, selleri og sulfitt Kr. 235
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Røkt andebryst
Serveres med ruccula, bakt fiken, pinjekjerner, kremost og portvinssaus.
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Marinerte rødbeter
Servers med Norsk karse, Snøfrisk, reddik, vårløk, proscuitto chips og ramsløkemulsjon.
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Kveite escabeche
Serveres med Haukeli chevre krem, ertespirer, sort rognkjeks, ristet valnøtter, granateple og granateplesirup.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Hovedretter
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Gremolata bakt torsk
Servers med asparges, cherrytomat, purreløk, jordskokkchips, potetpuré og havtornsaus.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Andebryst sous vide
Serveres med søtpotetkrem, bakt gulrot med honning og karve, syltet stjerneløk, marinert spinat, Norske småpoteter med urter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Okse indrefilet
Serveres med selleri krem, smør dampet spisskål, aroma sopp, cherrytomat, ovnsbakte småpoteter og timiansaus.
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 425
Confitert kylling lår fra Ytterøy
Serveres med bakte rotgrønnsaker, syltet rødløk, potetstappe og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 425
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Skogssopprisotto
Serveres med asparges, mini gulrot, cherrytomater, marinert red rhubarb, tørket kongeøsterssopp og parmesan.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Dessert
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Isparfait med karamellsmak
Servers med sjokoladeganache, salte peanøtter og sjokoladecurls.
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Allergener: melk, egg, gluten og soya Kr 195
Crème brûlée
Serveres med litchi og bringebærsorbet og hippen.
Allergener: melk, egg, gluten og soya Kr 195
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285
Ostetallerken
Utvalg av modne norske oster serveres med fruktkompott og frukt- og nøttebrød.
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285