Middagservering åpningstider
Ukemeny inngår som middag til gjester som har opphold med pensjon, og serveres også som a`la Carte.
Vi legger til grunn at selskaper velger felles meny (unntak vegetar).
Hvis det er mange i din gruppe som har allergier eller livsstilsvalg som gjør at felles meny ikke passer, tilbyr vi gjerne buffetmeny som gjør det lettere for den enkelte å velge selv, og dessuten vil bidra til lettere gjennomføring av middagen.
Menyene kan bli endret som følge av råvaretilgang og sesong.
Meny
Ukemeny 3 retter
Dagens meny mandag, onsdag og fredag
Allergener: bløtdyr, melk
Kamskjell
Serveres med blomkålkrem, blåpotet chips, reddik, dillolje og Norsk karse.
Allergener: bløtdyr, melk
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep
Confitert andelår
Serveres med gresskarpuré, rødvinskokte pærer, sautert kantarell, marinert spinat, polenta og cumberlandsaus.
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep
Hvete, bygg, rug, melk, egg, soya
Pasjonsfruktostekake
Serveres med kjekscrumble, bringebærcoulis og karamellisert hvit sjokolade.
Hvete, bygg, rug, melk, egg, soya
Dagens meny tirsdag torsdag og lørdag
Allergener: sulfitter, melk
Carpaccio av hjort
Serveres med syltet kantarell, Høvding Sverre, karse, Røros rømme, tyttebær og potetchips.
Allergener: sulfitter, melk
Allergener: fisk, melk, sulfitter
Fjellørret
Serveres med savoykål, brokkolini, cherrytomat, potetmos og beurre blanc med ørret rogn.
Allergener: fisk, melk, sulfitter
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt
Sjokoladefondant
Serveres med salt karamelliskrem, kokte epler og pistasjcrunch.
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt
A`la Carte
Ukemenyen tilbys også som a`la Carte
Forretter
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Røkt andebryst
Serveres med ruccula, bakt fiken, pinjekjerner, kremost og portvinssaus.
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Marinerte rødbeter
Servers med Norsk karse, Snøfrisk, reddik, vårløk, proscuitto chips og ramsløkemulsjon.
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Allergener: bløtdyr, melk kr. 225
Kamskjell
Serveres med blomkålkrem, blåpotet chips, reddik, dillolje og Norsk karse.
Allergener: bløtdyr, melk kr. 225
Allergener: sulfitter, melk kr. 235
Carpaccio av hjort
Serveres med syltet kantarell, Høvding Sverre, karse, Røros rømme, tyttebær og potetchips.
Allergener: sulfitter, melk kr. 235
Hovedretter
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Okse indrefilet
Serveres med selleri krem, smør dampet spisskål, aroma sopp, cherrytomat, ovnsbakte småpoteter og timiansaus.
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep kr. 435
Confitert andelår
Serveres med gresskarpuré, rødvinskokte pærer, sautert kantarell, marinert spinat, polenta og cumberlandsaus.
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep kr. 435
Allergener: fisk, melk, sulfitter kr. 465
Fjellørret fra Sirdal
Serveres med savoykål, brokkolini, cherrytomat, potetmos og beurre blanc med ørret rogn.
Allergener: fisk, melk, sulfitter kr. 465
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Skogssopprisotto
Serveres med asparges, mini gulrot, cherrytomater, marinert red rhubarb, tørket kongeøsterssopp og parmesan.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Serveres med kjekscrumble, bringebærcoulis og karamellisert hvit sjokolade.
Dessert
Pasjonsfruktostekake
Serveres med kjekscrumble, bringebærcoulis og karamellisert hvit sjokolade.
Hvete, bygg, rug, melk, egg, soya kr. 215
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt kr. 225
Sjokoladefondant
Serveres med salt karamelliskrem, kokte epler og pistasjcrunch.
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt kr. 225
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285
Ostetallerken
Utvalg av modne norske oster serveres med fruktkompott og frukt- og nøttebrød.
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285
