Middagservering åpningstider
Ukemeny inngår som middag til gjester som har opphold med pensjon, og serveres også som a`la Carte.
Vi legger til grunn at selskaper velger felles meny (unntak vegetar).
Hvis det er mange i din gruppe som har allergier eller livsstilsvalg som gjør at felles meny ikke passer, tilbyr vi gjerne buffetmeny som gjør det lettere for den enkelte å velge selv, og dessuten vil bidra til lettere gjennomføring av middagen.
Menyene kan bli endret som følge av råvaretilgang og sesong.
Meny
Ukemeny 3 retter
Dagens meny mandag, onsdag og fredag
Allergener: bløtdyr, melk
Kamskjell
Serveres med blomkålkrem, blåpotet chips, reddik, dillolje og Norsk karse.
Allergener: bløtdyr, melk
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep
Confitert andelår
Serveres med gresskarpuré, rødvinskokte pærer, sautert kantarell, marinert spinat, polenta og cumberlandsaus.
Allergener: melk, sulfitter, selleri, sennep
Hvete, bygg, rug, melk, egg, soya
Pasjonsfruktostekake
Serveres med kjekscrumble, bringebærcoulis og karamellisert hvit sjokolade.
Hvete, bygg, rug, melk, egg, soya
Dagens meny tirsdag torsdag og lørdag
Allergener: sulfitter, melk
Carpaccio av hjort
Serveres med syltet kantarell, Høvding Sverre, karse, Røros rømme, tyttebær og potetchips.
Allergener: sulfitter, melk
Allergener: fisk, melk, sulfitter
Fjellørret
Serveres med savoykål, brokkolini, cherrytomat, potetmos og beurre blanc med ørret rogn.
Allergener: fisk, melk, sulfitter
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt
Sjokoladefondant
Serveres med salt karamelliskrem, kokte epler og pistasjcrunch.
Allergener: melk, egg, hvete, soya, pistasjnøtt
A`la Carte
Forretter:
Rakfisk serveres med økologisk rømme fra Røros, løk, rødbeter, lefse og flatbrød 245,-
Allergener: fisk, egg, sennep, Melk og hvete
LøyromRøros rømme, rødløk, dill og potet chips 245,
Allergener: fisk, melk
Carpaccio av hjort Rosmarin, syltet kantarell, høvding Sverre, karse, Røros rømme, tyttebær og potet chips 255,
Allergener: sulfitter, melk
Hovedretter:
Juletallerken med ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, mandelpoteter, julesaus 455,-Epler, svisker
Allergener: melk, sulfitter, selleri
Pinnekjøtt og vossakorv med kålrotmos, mandelpoteter og sjy 485,-
Allergener: melk
Lutefisk med bacon og ertepure, mandelpoteter, baconfett og sennepsaus 485,
Allergener: fisk, melk, hvete, sennep
Desserter:
Tradisjonell riskrem tilsmakt amarettolikørServert med frisk bringebærcoulies, kirsebær og mandelflan 215,-
Allergener: Egg,melk, hasselnøtt, mandel
Mørk sjokolademousse med smak av appelsinServeres med nellikcrumble, appelsinsorbet, sjokolade-marshmallow, appelsinchips og appelsinsjokolade 235,
Allergener: melk, egg, soya, hvete og havre
Sjokolade- og chili terineServeres med bringebær coulies, pasjonsfrukt sorbet og krystalisert hvitsjokolade 235,-
Allergener: egg, soya, melk
OstetallerkenEt utvalg modne Norske oster serveres med fruktkompott, nøtter og fruktbrød 285,-
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete
