Mat og vinkurs

Vi arrangerer vinsmaking, kokkekamp og matkurs for grupper. Dette er hyggelige aktiviteter for å bli kjent, feiringer, og som teambuilding. Boende gjester får rabatt på matkursene.

 
mat2.JPG

Vinsmaking

En perfekt start på et hyggelig måltid. Vår erfarne sommelier velger et spennende utvalg vin knyttet til et avtalt tema. Dette kan være druetype, vinstil eller distrikter. Vi guider dine gjester gjennom smakingen. 
Til smakingen serverer vi litt skinke, ost, oliven, focaccia og aioli.
Anbefales!

Pris kr 250 pr person + forbruk vin (min. kr 1000,-)


Kokkekamp

Kokkekamp passer godt som teambuilding. Vi deler ut en "mystery-basket" med råvarer. Dere forbereder deretter 2 retter under veiledning fra vår kokk. Kokken bedømmer rettene og kårer en vinner. "Kampen" påfølges av 3 retter i restauranten.

Pris kr 990 pr person (10-30 deltagere)


2015-04-08 13.13.22-2.jpg

Matkurs

Helaftens kurs med 4 retter og 4 glass vin. Vi komponerer en meny etter dine ønsker med sesongens beste råvarer. Du er med på å lage rettene fra bunnen, under kyndig veiledning fra vår kokk. Vi velger passende viner som kompletterer måltidet - som naturligvis nytes selv.

Pris kr 1290 pr person (8-12 deltagere)


Mini-matkurs

Vi serverer et glass vin som aperitif, og lager forretten sammen med deltagerne. Vi viser tips til tilberedning og presentasjon og serverer dere deretter hovedrett og dessert i restauranten.

Pris kr 720 pr person (10-30 deltagere)