Vinsmaking

En perfekt start på et hyggelig måltid. Vår erfarne sommelier velger et spennende utvalg vin knyttet til et avtalt tema. Dette kan være druetype, vinstil eller distrikter. Vi guider dine gjester gjennom smakingen. 
Til smakingen serverer vi litt skinke, ost, oliven, focaccia og aioli.
Anbefales!

Pris kr 250 pr person + forbruk vin


Vinsmaking med Cathinca Dege

Tidligere norgesmester i vinsmaking og sommelier Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen.  I dag er hun hovedlærer på Beverage Academy hvor hun underviser fremtidige vinkelnere.  I tillegg arbeider hun som foredragsholder og vinskribent.  Hun er utdannet ved Hotellfagskolen i Lausanne i Sveits og innehar WSET Diploma. I tillegg er hun sertifisert av Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne. Hun har hatt flere studieturer til de fleste vinproduserende land og regioner i verden. Hun brenner for formidling av vinfaget og deler villig sin kunnskap. Send forespørsel fra lenken over !
Kr 7000 + forbruk vin


Kokkekamp

Kokkekamp passer godt som teambuilding. Vi deler ut en "mystery-basket" med råvarer. Dere forbereder deretter 2 retter under veiledning fra vår kokk. Kokken bedømmer rettene og kårer en vinner. 
Etter kokkekamp serverer vi 3 retter menyen i restauranten.

Pristillegg kr 990 pr person på helpensjon (10-30 deltagere)


Matkurs

Helaftens kurs med 4 retter og 4 glass vin. Vi komponerer en meny etter dine ønsker med sesongens beste råvarer. Du er med på å lage rettene fra bunnen, under kyndig veiledning fra vår kokk. Vi velger passende viner som kompletterer måltidet - som naturligvis nytes selv.

Pristillegg kr 1490 pr person på helpensjon (8-12 deltagere)