À la Carte Julespesial 2017

 
2013-11-18 16.19.34.jpg
 
 

Forretter


Rakfisk
serveres med økologisk rømme fra Røros, løk, rødbeter, lefse og flatbrød
Allergener: fisk, egg, sennep, Melk og hvete
165,-

Gravet hjort
med eplekompott tilsmakt med aquavit og timian, salat, tyttebær og vinaigrette
allergener: ingen
175,-

Kongekrabbe
gratinert med hvitløk og urtesmør, salat med spirer, gresskarkjerner og aioli
allergener: skalldyr, melk, egg og sennep
165,-

Hovedretter


Juletallerken
med ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, mandelpoteter, julesaus, epler, svisker
allergener: melk
395,-


Pinnekjøtt
og vossakorv med kålrotmos, mandelmandelpoteter og sjy 395,-
allergener: melk
395,-

Lutefisk
med bacon og ertepure, mandelpoteter, baconfett, sennepssaus
Allergener: fisk, melk, hvete, sennep
395,-


Desserter

Krumkake med multekrem
toppet med marinerte multer og brente mandler
Allergener: hvete, melk, egg, mandel  
145,-

Kaffe og sjokolade creme brulee
med yoghurtis tilsmakt sitrus , marengs, karamellisert popcorn og søtpotetchips.
Allergener: soya, melk, egg,
145,-

Sjokoladefondant
karamelliskrem, pepperkakecrumble, pepperkakemarsmallows og friske bær
Allergener: hvete, melk, egg, soya, hasselnøtter
145.-