Back to All Events

Julen 2019


Velkommen til julebord !


Fredag og lørdag fra 22. november

Vi setter opp vår store julebuffet med kalde og varme retter. Konditoriet fyller dessertbordet med nydelige kaker og julegodter .
kl 19-22  
kr 695 per person
Bar og dans til kl 02:00

Overnatting i forbindelse med julebord

Kr 1050 for enkeltrom inkludert frokost
Kr 1200 for to personer i dobbeltrom inkludert frokost
Tillegg utsiktsrom kr 200

Søndagsjulebord 1., 8., 15. og 22. desember

Vi stiller med ekstra stor julebuffet bestående av mange kalde og varme retter, og konditoriet fyller dessertbordet med nydelige kaker og julegodter.
Kl. 14-16:30 og 17:30-20
Kr 545 per person
2-5 år kr 90
6-12 år kr 275

Jule ala Carte (mandag -torsdag i desember)
Forretter
Rakfisk serveres med økologisk rømme fra Røros, løk, rødbeter, lefse og flatbrød kr 185,-
Gravet hjort servert med eplekompott tilsmakt med akevitt og timian, salat, tyttebær og vinaigrette kr175,-
Kongekrabbe fra Varanger servert med salat med spirer, gresskarkjerner og aioli kr 185,-
Hovedretter
Juletallerken med ribbe, pølse, medisterkake servert med rødkål, epler, svisker, julesaus og mandelpoteter 395,-
Pinnekjøtt og vossakorv servert med med kålrotmos, mandelpoteter og sjy 395,-
Lutefisk servert med bacon, ertepure, sennepssaus og mandelpoteter 395,-
Desserter
Hjemmelaget riskrem tilsmakt Amaratto. Servert med vaniljekrem, røstede nøtter, brent sjokolade, bringebærcoulis og kirsebær kr 155
Kaffe- og sjokolade Creme Brulee laget med kraftig og mørk kvalitetssjokolade, serveres med konditoriets egen multesorbet  samt krydrede multer og krumkake kr 165
Klassisk vaniljepannacotta i kombinasjon med frisk appelsingele. Serveres med konditoriets pepperkakeis og eple- og kanelgranola. kr155

Later Event: March 1
17. mai 2020