31.mai TwoPack duo
May
31
2:00 PM14:00

31.mai TwoPack duo

31.mai TwoPack Duo

Twopack er en duo som gjør alt fra taffel til takeoff. Denne kvelden skal duoen komme og spille rolig taffel musikk under middagen for å skape litt ekstra god stemning.

TwoPack er en duo som har fokus på allsang og dans, samt at folk skal le og ha det moro. Duoen leverer gitar og tostemt sang, men kan også ta frem ukulele og rytmeinstrumenter når det passer seg, noe som gjør dette til en duo litt utenom det vanlige! Like viktig som selve musikken, er den ledige tonen og det at kommentarene sitter løst, som er med på å bidra til god stemning for alle gjestene. Til sammen har disse over 25 års erfaring som aktive musikere, både fra kor, som solist, og som omreisende trubadur.

Repertoaret er fullpakket med masse kjente slagere fra 60 tallet og også låter av nyere dato. Her er det låter med høy allsang faktor, sanger som inviterer til å få lufta dansefoten, og låter som man kan gjøre begge deler til!

View Event →

Julelunsj
Dec
1
to Dec 21

Julelunsj

Hver dag frem til 21.desember serverer vi julelunsj. Ta med kolleger eller venner til et hyggelig treff med nydelig utsikt over vinterfjorden. Velkommen !
Mandag til fredag kl 11:30 til 14
Lørdag kl 12:30 til 14
Søndag familiejulebord kl 14-16:30 og kl 17:30-20

View Event →