BehandlingerAnsiktsbehandlinger:


A1 Ansiktsbehandling 25 minutter kr 595

Rensende og avstressende ansiktsbehandling spesielt tilpasset for deg som er kvinne.

Rens, skrubb, fuktighetsmaske, ansiktsmassasje og avsluttende med fuktighetskrem.


A2 Ansiktsbehandling med spesialmaske 50 minutter kr 945

Rensende og avstressende ansiktsbehandling spesielt tilpasset for deg som er kvinne. Effektiv spesialbehandling tilpasset din hudtype som starter med en deilig, avslappende ryggmassasje, rens, skrubb, spesialmaske og avsluttende fuktighetsmaske.

A3 Ansiktsbehandling med spesialmaske 80 minutter kr 1345

Effektiv spesialbehandling tilpasset din hudtype som starter med en deilig, avslappende ryggmassasje, rens, skrubb, spesialmaske, fuktighetskrem og korrigering av bryn hvis ønskelig.


A4 Ansiktsbehandling for menn 25 minutter kr 595

Rensende og avstressende ansiktsbehandling spesielt tilpasset for deg som er mann. Rens, skrubb, fuktighetsmaske, ansiktsmassasje og avsluttende med fuktighetskrem.


A5 Ansiktsbehandling for menn med spesialmaske 50 minutter kr 945

Rensende og avstressende ansiktsbehandling spesielt tilpasset for deg som er mann. Behandlingen starter med en deilig, avslappende rygg massasje etterfulgt av rens, skrubb, spesialmaske og avsluttende fuktighetskremKurbad:


K1 Kurbad med aromatiske oljer 20 minutter kr 595
Terapeutisk bad med jetsystem som gir deg massasje over hele kroppen. Sirkulasjonsøkende, godt for støle og ømme muskler. Deilig avslappende bad med dempet belysning. Anbefales i kombinasjon med massasje.


K2 Kurbad og ansiktsbehandling, 80 min kr 1345

En kombinert behandling med kurbad og ansiktsbehandling. Rens, skrubb, spesialmaske, rygg og ansiktsmassasje.Massasje:


K3 Aromamassasje 25 minutter kr 595
Avslappende massasje av rygg, nakke og skulder.


K5 Aromamassasje kropp 50 minutter kr 945
Kroppsmassasje med 100 % rene plantearomatiske balmer som er avstressende, sirkulasjonsøkende, drenerende eller oppstrammende etter behov. Det brukes behagelige og effektive teknikker.


M1 Klassisk massasje 25 minutter kr 595
En dypere massasje, kan også være avslapningsmassasje. En klassisk massasje starter som en aromamassasje, myker opp muskulaturen, før man bruker dypere og kraftigere teknikker og varierende grep. Super for stive og ømme muskler.


M2 Klassisk Kroppsmassasje kropp 50 minutter kr 945

En dypere massasje, kan også være avslapningsmassasje. En klassisk massasje starter som en aromamassasje, myker opp muskulaturen før man bruker dypere og kraftigere teknikker og varierende grep. Super for stive og ømme muskler på hele kroppen.


M7 Hode og ansiktsmassasje 25 minutter kr 595


M8 Fot og leggmassasje 25 minutter kr 595


Øvrige behandlinger:


F1 Føtter 50 minutter kr 945
Bad, stell - velværebehandling utført av hudpleier. En avslappende behandling for trøtte og slitne føtter. Etter fotbad, peeles føttene, negl og neglbånd klippes og files.


K4 Holmens Relax 80 minutter kr 1345
Sliten, stresset og stiv muskulatur? Da er dette det rette valget for deg! Avstressende, rensende og muskelavslappende behandling for hele kroppen. Kropps skrubb, massasje med dyptvirkende oljer og muskelavslappende leiremaske. Optimal SPA opplevelse.


K6 Fastere former 80 minutter kr 1345

Motvirker cellulitt, virker vanndrivende og fettforbrennende. En svært helhetlig kroppsbehandling med peeling- massasje på problem områder, avstressende aromatisk massasje og påføring av spesialmaske på mage, rumpe og lår før innpakning i et mykt varmeteppe.


K7 Snart mamma 80 minutter kr 1345

Denne behandlingen bedrer hudens elastisitet og forebygger strekkmerker, samt at den motvirker dårlig sirkulasjon og vannansamlinger. Kropp skrubb, spesialmaske på mage og lår, massasje av mage, skuldre og fot og legg. Innsmøring av en opp strammende fuktighetskrem. Behandlingen anbefales fra 4. måned.


K11 Kroppspeeling 50 minutter kr 945

Gjenvinn din myke, glatte og strålende hud med en avstressende og velduftende behandling. Revitaliserende peeling basert på fruktpulver, kryddere, planteessenser og planteoljer. Etterlater huden jevn og silkemyk med en fuktighetsgivende krem.Ø1 Voksbehandlinger:

1.Voks av ben inkl. bikinilinje 50 minutter kr 945
2.Voks legger 25 minutter kr 595
3.Voks bikinilinje 25 minutter kr 595
4.Voks armer og armhule 25 min kr 595
5.Voks overleppe og hake 25 min kr 595
6.Voks rygg eller bryst 25 min kr 595


Ø4 Vipper og bryn

Farging og korrigering 25 minutter kr 595

*


kontakt: 66 77 27 60 mandag-fredag kl 8-16, eller spa@holmenfjordhotell.no

Avbestilling må skje skriftlig mandag til fredag kl 9-16 og senest 24 t før bestilt time. Hvis ikke belastes full pris