Selskap

Kontakt hovmester på 66772716

eller 

hovmester@holmenfjordhotell.no 

for informasjon om vårt tilbud

Holmen Fjordhotell ligger vakkert i sjøkanten, og setter en flott ramme om ditt arrangement.
Du kan være trygg på at vi vil gjøre alt for at ditt arrangement skal fungere på en god måte, slik at du kan konsentrere deg om vertskapsrollen og ha en hyggelig kveld.
Det er mye som skal planlegges til et selskap, og vi har erfarne kokker og servitører som er dyktige til å gjennomføre selskapet slik at du får tid til å nyte kvelden.
Vi tilbyr både selskapsmenyer til de formelle anledninger, og buffetmenyer til de mer uformelle samlingene. Buffetmenyene kan også kan serveres ute på brygga.

Vi har flere lokaler med hyggelig sjøutsikt både inne og ute, og vi gir deg gjerne også et godt tilbud på overnatting i forbindelse med selskapet.

*

Bryllupsbrosjyre      Hotellbrosjyre

*

Selskapsmeny 2017

Meny 1
Husets røkte ørret servert med marinert agurk, syltede grønnsaker, feldsalat, økologisk rømme fra Røros og dillolje. Allergener: Fisk, melk 155,-
Okseindrefilet servert med pastinakkrem, stekt østerssopp, aspargesbønnesalat, västerbottenchip, ovnsbakte poteter og timiansaus. Allergener: Melk, sulfitter, selleri 345,-
Hvit sjokolade pannacotta med solbærmousse, blåbærkompott og pistasjcrunch . Allergener: Melk, egg, pistasj, soya og spor av nøtter 145,-

*

Meny2
Revet andeconfite fra Gårdsand med pinjekjerner, løk og persille. Servert med hjemme røkt andebryst, eplepure, syltet sjalottløk og portvinsirup. Allergener: Sennep 165,-
Bakt kveite fra Hjelmelandskysten toppet med tomat og oliven, servert med gulrot, smørdampet asparges, potet puré og vinagrette. Allergener: Fisk, melk 345,-
Creme Catalana med melkesjokolade is, appelsin- og kanelmakron og appelsinchips. Allergener: Melk, egg, mandel, soya 145,-
*
Meny3
½ hummer gratinert med hvitløk og urtesmør, selleri og valnøtt salat, feldsalat og sellerichip. Allergener: Skalldyr, melk, egg, valnøtt, selleri, sennep 175,-
Helstekt lam ytrefilet med kastanjekrem, syltet sølvløk, timian bakte rotgrønnsaker, servet med polentakake tilsmakt parmesan og hvitløkssaus. Allergener: Melk, kastanjenøtt, sulfitter, selleri 355,-
Sjokoladeganach på peanøttbunn, karamelliskrem, peanøttcrunch, toffee, søtpotetchips og solbærsabayonne. Allergener: Soya, melk, egg, peanøtter, hvete 145,-
*

Mellomrett kan tilbys til alle menyer
Ostetallerken serveres med sesongens garnityr. Allergener: Melk 135,-